Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Itä-Savon Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja vaihtuu

Itä-Savon Uusyrityskeskuksen hallitus on päättänyt marraskuun 2021 kokouksessaan valita Katja Remeksen uudeksi toimitusjohtajaksi toukokuun 2022 alusta alkaen.

Remes on toiminut Itä-Savon Uusyrityskeskuksen yritysneuvojana vuodesta 2015 alkaen, sittemmin projektipäällikkönä ja nykyisen toimitusjohtaja Juhani Rouvisen varahenkilönä.

Juhani Rouvinen jää eläkkeelle 1.7.2022. Rouvinen on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2004 alkaen, eli takana on 18 toimintavuotta Itä-Savon Uusyrityskeskuksen palveluksessa.

Uusia henkilövalintoja

Itä-Savon Uusyrityskeskukseen on palkattu toimistoassistentiksi 26.1.2022 alkaen Sanni Leppänen ja yritysvalmentajana 14.3.2022 aloittaa Pekka Turunen.

25 vuotta alueellista neuvontatoimintaa

Itä-Savon Uusyrityskeskus on tuottanut Savonlinnan seudulla jo 25 vuoden ajan veloituksetonta ja luottamuksellista neuvontaa aloitteleville yrittäjille sekä omistajanvaihdoksiin. Toimintaan kuuluu myös erilaisten yrittäjyys- tapahtumien ja koulutuksien järjestäminen. Aktiivista yhteistyötä tehdään myös alueen oppilaitosten, yritysten sekä muiden yrittäjyys kentällä toimivien kanssa. Vuosien 1997–2022 aikana on palveltu 3809 asiakasta, joiden kanssa toteutettu yli 17500 asiakasneuvonta tapahtumaa, synnytetty alueelle 1952 uutta yritystä, jotka ovat tuoneet uusia työpaikkoja perustamisvaiheessa 3665 kpl. Omistajanvaihdoksia toteutettu n. 300 kpl, joissa säilytetty yli 940 työpaikkaa. Itä-Savon Uusyrityskeskuksessa työskentelee pääsääntöisesti kolme henkilöä.

Juhani Rouvinen “The Boomer”

Ura: Itä-Savon Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajana ja yritysneuvojana 18 v. Yrittäjänä ja osakkuusyrittäjänä kolmessa eri yhtiössä, ICT-alalla yli 20 v.

Motto: Haasteet ovat alkuruokaa ja onnistumiset jälkiruokaa ja kyllä tämä tästä.

Tulevaisuuden tekijät

Katja Remes

Opinnot: Tradenomi YAMK, yrittäjän ammattitutkinto, pukeutumisneuvojan EAT ja kaksi opistotason tutkintoa (liiketalous).

Työura: yritysneuvoja v. 2015 alk., sitä ennen mm. yrittäjä (yhdeksän vuotta tekstiilialalla), assistentti, verovirkailija, työvoimaneuvoja, myyjä.

Harrastukset/vapaa-aika: lukeminen, penkkiurheilu, liikunta ja metsästys.

Motto: Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

Pekka Turunen

Opinnot: Yo-Merkonomi.

Työura: Yrittäjänä 28 vuotta. Hankekehitys Oy:n projekteissa Savonlinna-Live ja Luonto-Saimaa hankkeet 2020 alkaen. Ravintolayrittäjänä 1999–2018 ja B2B yrittäjänä 2018- Vuodesta. Ohjelmapalveluyrittäjänä 1993–2000.

Harrastukset/vapaa-aika: Reserviläistoiminta, luonnossa liikkuminen ja metsänhoito.

Motto: Jos haluat muiden syttyvän, täytyy sinun itse olla liekeissä!

Sanni Leppänen

Opinnot: Tradenomi AMK, Y-akatemia (valmistuminen kevät 2022) sekä merkonomi.

Työura: toimistoassistentti (nykyinen), tiimiyrittäjä, markkinointiassistentti, myyjä.

Harrastukset/vapaa-aika: tavoitteellinen salitreenaus ja metsästys.

Motto: Ruoho on vihreää siellä, missä sitä kastellaan.