HELMI
Lue hankekuvaus

Vuokrataan liiketoimintamahdollisuus Sulkavan keskustasta!

Motelli-ravintola Muikkukukko keskellä Sulkavan luonnonkaunista soutupitäjää etsii uutta toimijaa vakiintuneeseen ja hyvin pidettyyn liiketoimintaan avaimet käteen -periaatteella.

Ravintolan tilat ovat tilavat ja monipuoliset, sisältäen 85 asiakaspaikkaa ravintolasalissa, 75 paikkaa baarissa, 45 paikkaa kabinetissa sekä 50 paikkaa terassilla ja 100 paikkaa soututerassilla. Motelli palvelee asiakkaita ympäri vuoden tarjoten mukavat majoitustilat. Motelliosassa on tarjolla 10 viihtyisää kahden hengen huonetta. Lisäksi yritys järjestää vuoden ympäri erilaisia tapahtumia. Tapahtuman aikana tilat mahdollistavat jopa 300 henkilön vastaanottamisen.

Liiketoiminta vuokrataan täysin kalustettuna ja varusteltuna 1500€/kk + vesi, sähkö, öljy ja jätemaksu. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen vuokraukseen. Tilat vuokrataan perhesyistä johtuen.

Tämä on erinomainen tilaisuus, jos etsii valmista ja toimivaa liiketoimintaa upealla sijainnilla. Tämä paikka on täydellinen niin matkailijoille, paikallisille asiakkaille kuin erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Motelli-ravintola on valmis toimintaan ja odottaa uutta innostunutta vastaavaa jatkamaan!

Yhteydenotot ja lisätiedot yrittäjiltä:
Johanna Juuti / 045-2263744 tai Mika Hiltunen / 0407655065

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Vuokrataan liiketoimintamahdollisuus Sulkavan keskustasta!