Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Myydään leipomotoiminta Savonlinnassa

Myydään Savonlinnassa leipomotoimintaa harjoittava JK Herkku Oy. Yritys on myynyt suosittua Jyrkin jyväleipää jo 10 vuoden ajan.

Yrityksellä on hyvä ja vahva brändi sekä loistavat laajentumismahdollisuudet nykyisen tuotteen osalta laajemmalle markkina-alueelle. Myös uusien, omien tuotteiden tuominen markkinoille on mahdollista.

Jyrkin -konseptin tuotantoprosessi on selkeä, yksinkertainen ja hyvin kustannustehokkaasti suunniteltu alusta loppuun. Tämänhetkisen tuotannon hoitaa yrittäjäpariskunta ja sesonkityöntekijöitä on tarpeen mukaan.

Tuotantotilat sijaitsevat Savonlinnan Kellarpellossa. Suuri, vastikään remontoitu 427 m² leipomotila mahdollistaa monentyyppisen laajentumisen. Yrityksen tiloissa on riittävä sähkö (mahdollisuus lisätä sähkökapasiteettia tarvittaessa), iso tilaan räätälöity huuva (koneellinen ilmanvaihto), lastauslaituri, led-valaistus, kivilattia, sosiaalitilat ja varastot. Lisäksi kaikki koneet ja työpisteet ovat liikuteltavissa. Tilat soveltuvat myös haluttaessa konditoria-, ravintola- ja kahvilaliiketoimintaan.

Yrityksen tuotantovälineisiin kuuluvat: taikinakoneet, purso-paloittelukone, siivutuskone, rosteriset ja pyörälliset työpöydät, uunit 8 kpl, nykyinen varasto; leipomolaatikot, raaka-ainevarastot, pakkaustarvikkeet (pussit, kassit, tarrat), pakettiauto.

Yrityksellä on hyvät kuljetus, – tavara- ja jälleenmyyntisopimukset. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyntipaikkojen kautta, joita on tällä hetkellä noin 30.

Kauppaan kuuluu lisäksi myös ean-koodit, nettisivut, verkkokauppa, Jyrkin –domain, Jyväleipä –domain, reseptiikka.

Konsepti sopii hyvin toimintaa laajentavalle yritykselle ja/tai erottuvaa brändituotetta hakevalle yritykselle. Nykyiset helposti muunneltavat tilat ja tuotantovälineet mahdollistavat työntekijäresusseja lisäämällä saman tien nelinkertaisen liikevaihdon ilman investointeja.

JK Herkku Oy on velaton ja myydään osakekauppana.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Yrittäjä Jyrki Kristiansson puh. 044 241 0093 / jyrki@jyrkin.fi

Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Myydään leipomotoiminta Savonlinnassa