Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Kodinkoneiden myynti- ja asennusyritys

Myydään Punkaharjun Radiosähkö Oy nykyisten yrittäjien eläköitymisen vuoksi. Yrityksen liiketoiminta koostuu kodinkoneiden myynnistä ja asennuksesta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös viihde-elektroniikka ja sähkötarvikkeet, tunnettujen, hyvien merkkien suorat edustukset.  Yritys on tunnettu ja luotettu toimija paikkakunnalla vuodesta 1995 lähtien.

Yrityksen asiakaskunta sijaitsee Etelä-Savossa ja koostuu pääosin kotitalouksista. Mökkiläiset ovat huomattava osa asiakaskuntaa. Kysyntää tuotteille ja palveluille on kuitenkin läpi vuoden ja jonkin verran yritys- ja kunta-asiakkaita löytyy.

Oma myymälä Punkaharjun keskustassa kylän parhaalla paikalla. Liikehuoneisto on kooltaan 104 m2, jonka lisäksi löytyy n. 30 m2 varasto. Kiinteistössä on tehty täydellinen remontti vuonna 2011 ja taloyhtiö on velaton.

Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi yrittäjää. Jatkajalla on hyvä olla tuntemusta kodinkoneista ja kaupallista ymmärrystä. Sähköalan osaaminen on etu. Yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään ostajan.

Myydään yhtiökauppana. Ota yhteyttä!

Yrittäjä Taisto Pulkkinen puh.  015 441 768 / taisto.pulkkinen@radiosahko.inet.fi

Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi

 

Photo by Jason Briscoe on Unsplash

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Kodinkoneiden myynti- ja asennusyritys

    [kohdeid]