Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Verhoilu- ja entisöintiyritys Savonlinnan keskustassa

Haetaan jatkajaa 24 vuotta Savonlinnassa toimineelle verhoilu- ja entisöintiyritys Millille. Yritys tarjoaa monipuolisesti erilaisia puusepän, – pintakäsittelyn, – entisöinti, – ja pienkalusteiden uustuotanto palveluja. Yritys järjestää myös yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa verhoilu- ja entisöintikursseja. Yrityksen palveluja ohjaa vahvasti kiertotalous ja kestävä kehitys, sillä materiaalit ja tekniikat valitaan ympäristöystävällisesti mm. kierrätyksen avulla.

Yritys sijaitsee katutasossa vuokratiloissa pääkadun varrella ja sillä on laaja asiakaskunta niin paikallisista ja lähiseudun asukkaista, kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Eloa myyntiin kesäkuukausina tuovat kesämatkailijat sekä mökkeilijät. Yritykseltä löytyy myös hyvät ja nykyaikaiset nettisivut.

Yrityksen tilat ovat erittäin siistit ja valoisat ja ne sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on myymälä ja yksi tuotantotila ja alakerrassa sijaitsee toinen tuotantotiloista sekä henkilökunnan sosiaalitilat.

Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi osa-aikainen työntekijä sekä harjoittelijoita on tilanteen ja tarjonnan mukaan otettu.

Yritystä on mahdollista laajentaa ja muovata omien mieltymysten mukaan. Myös muutokset yrityksen tiloissa ovat mahdollisia.

Nykyinen yrittäjä voi sopimuksen mukaan olla tukena ja apuna jouhevan alkuunlähdön turvaamiseksi.

Ota yhteyttä, jos tämänkaltainen toiminta kiinnostaa ja haluat jatkaa yritystoimintaa valmiin konseptin turvin!

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / pekka.turunen@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Verhoilu- ja entisöintiyritys Savonlinnan keskustassa

    [kohdeid]