Tilauspuusepälle olisi tilausta

Tilauspuusepälle olisi tilausta

Onko sinulla puusepän koulutus, puualan perustutkinto ja harrastuneisuus tai työkokemus tilauspuusepän tehtäviin? Nyt olisi mahdollisuus jatkaa savonlinnalaisen tilauspuusepän liiketoimintaa. Airopaja valmistaa yksiöllisesti mm. ikkunoiden puitteet ja ovet entisöintikohteisiin, hyllystöt mittojen mukaan sekä muut ammattitaitoista puukäsityötä vaativat kohteet. Airojakin on valmistettu ja halutessaan niiden teko uudelle yrittäjälle opetetaan.

Yritys toimii 85 m²vuokratiloissa Mertalassa, tila on muokattu puusepän töille sopivaksi (mm. led-valaistus, pienimuotoinen pintakäsittelytila). Koneet vastaa puusepän perustarvetta ja merkittävin niistä on yhdistelmäkone Felder CF741 (hankintavuosi 2016).

Hinta alkaen 18 000 €. Liiketoimintakaupan hinta muodostuu em. yhdistelmäkoneesta, muista koneista/työkaluista sopimuksen mukaan ja liikearvosta.

Lisätietoja:

yrittäjä Juha Hokkanen puh. 050 404 6420 juha.hokkanen (@ )airopaja.fi

yritysneuvoja Katja Remes puh. 044 417 4960 katja.remes (@ )savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remes@savonlinna.fi tai juhani.rouvinen@savonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta: