Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Sisustussuunnittelun erikoisliike hakee jatkajaa

Sisustussuunnittelun erikoisliike Sisustusstudio Vitriini on palvellut vuodesta 1996. Vitriini on monipuolinen ja arvostettu täyden palvelun sisustusliike, joka luottaa kestävyyteen, kehitykseen ja innovatiivisuuteen. Sisustusstudio Vitriini toteuttaa erikokoisia sisustusprojekteja yksityiskoteihin sekä julkisiin tiloihin; tilankäytön suunnittelua, korjausrakentamista, sisustussuunnittelua, sekä kalustemuotoilua. Suunnitelmat toteutetaan nykyaikaisesti tietokonemallinnusta hyödyntäen, jotta asiakas saa suunnittelusta kaiken hyödyn irti. Kaikki suunnittelusta tuotteisiin ja toteutukseen on siis mahdollista saada saman katon alta – näin kokonaisbudjetti ja projektin hallinta onnistuu helposti. Yrityksellä on vahva yhteistyöverkosto alan eri toimijoiden kanssa, ja pitkäaikaisia asiakassuhteita jo usealta vuosikymmeneltä. Yrityksellä on myös nykyaikainen verkkokauppa sekä omaa maahantuontia.

Mikkelissä vuokratiloissa toimiva liike myydään liiketoimintakaupalla. Jatkajalta on hyvä löytyä sisustusarkkitehtuurin, muotoilijan tai muu soveltuva koulutus.

Lisätiedot:

puh. 010 320 0040

info@sisustusvitriini.fi

www.sisustusvitriini.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Sisustussuunnittelun erikoisliike hakee jatkajaa