RYHDY RANTOJEN KUNNOSTAJAKSI!

RYHDY RANTOJEN KUNNOSTAJAKSI!

Punkaharjulaisen RantaService Oy:n päätoimiala on kaislanleikkuu ja rantojen ylläpitopalvelut ja yritys toimii pääasiassa Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalan eteläosissa sekä Etelä-Karjalan pohjoisosissa.

Haemme nyt velattomalle ja hyvä maineiselle yhtiölle jatkajaa kasvavalla toimialalla. Myydään osakekauppana sisältäen mm. koneet, laitteet ja yhtiön kotisivut. Tilauksia tulevalle sesongille on jo olemassa ja liiketoiminnan laajentamiseen sekä kehittämiseen on jatkajalla hyvät mahdollisuudet. Nykyiset omistajat ovat valmiit kouluttamaan tehtävään.

Kaislojen voimakas kasvu ja rantojen rehevöityminen ovat todellinen ongelma useammalle rannan- ja vesistöjen käyttäjälle. Tuuheat kaislikot valtaavat ranta-asuntojen edustat ja pilaavat uimaveden laadun. RantaService tarjoaa ratkaisun kaislan hävittämiseksi tehokkaan kaluston ja osaamisen kautta.

Leikkuu- ja maisemointipalveluja tuotamme niin yksityisille ja naapuriyhteisöille, vesiosuuskunnille, kunnille ja kaupungeille – kaikille joilla on tarve viihtyisään ja siistiin ympäristöön. Lue lisää kaislojen hävittämisen hyödyistä yrityksen kotisivuilta http://rantaservice.com/?page_id=65

Kauppaan sisältyy: 1. puu/muovirakenteinen lautta, sis. 4 muoviponttoonia, lautan koko 2500 x 6500 mm, niittokone, hydraulinen harava, ajomoottori Tohatsu (ruisku) 30 hv, sähköinen teränkäyttövinssi, hydrauiikkayksikkö, käyttömoottori, niittokoneen ja haravan käyttö, kaukosäätölaitteet, hydraulinen ohjaus + sadesuoja 2. teräsrakenteinen lautta, koko 2500 x 6000 mm,soveltuu moneen käyttöön, esim. lisälaitteilla rantojen siivoukseen, laitureiden yms. siirtoihin, hydraulipumppu ja -moottori, moottori Perkins 72 hv.

Hp. 22 500 €.

Kysy lisää toimialasta, yhtiöstä ja laitteista:

Yrittäjät: Olli Rinkinen puh. 050 081 8127  ja Raimo Muhonen puh.  044 344 2100

Yritysneuvoja: Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remes@savonlinna.fi tai juhani.rouvinen@savonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta: