PARTURI-KAMPAAMON LIIKETOIMINTA SAVONLINNAN KESKUSTASSA

PARTURI-KAMPAAMON LIIKETOIMINTA SAVONLINNAN KESKUSTASSA

Tämä parturi-kampaamo omaa erittäin tunnetun ja myös arkkitehtuurisesti kiinnostavan sijainnin. Parturi-kampaamon liiketoimintaa on harjoitettu samoissa tiloissa jo v. -62 lähtien ja tämä kaartuva kerrostalo palolaitoksen vastapäätä erottuu edukseen tavallisten talojen joukosta.

Talossa ovat viihtyneet niin edelliset yrittäjät, kun asiakkaat. Nyt haetaan järjestyksessään kolmatta kauneusalan yrittäjää jatkamaan palvelujen tuottamista tässä kohteessa.

Tilat mahdollistavat jopa kolmen henkilön työskentelyn. Kokonaispinta-ala 61m2, mikä jakautuu puoliksi katutasoon ja hieman alempana olevaan takatilaan. Huoneistoon kaksi sisäänkäyntiä ja asiakaspaikat viereisen polttoainejakelupisteen luona.

Yrittäjäksi voit lähteä joko ostamalla liiketoiminnan + vuokraamalla tilan tai ostamalla liiketoiminnan + tilat.

Hinta liiketoimintakaupasta ilman liikekiinteistöä 10 000 € ja vuokra 550 € /kk + vesi + sähkö.

Hinta liiketoimintakaupasta sis. liikekiinteistön osakkeet yht. 20 000 €. Yhtiövastike jatkossa n. 460 € (sis. sähkön, veden, autopaikan).

Lisätietoja:

Yrittäjä Jaana Tavi-Salonen puh. 015 532 475

Yritysneuvoja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes (@ )savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remes@savonlinna.fi tai juhani.rouvinen@savonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta: