Parturi-kampaajalle valmis kokonaisuus

Parturi-kampaajalle valmis kokonaisuus

Parturi-kampaaja-yrittäjälle valmiit tilat ja asiakaskunta odottavat sinua Savonlinnan Nätkin taajama-alueella. Tiloissa on toiminut parturi-kampaamo 32 vuotta, eikä lähialueelle ole merkittäviä kilpailijoita. Kyseessä on kehityskelpoinen parturi-kampaamo ja yritys on saanut useana vuonna palkinnon hyvästä asiakaspalvelusta.

Pääset käynnistämään oman parturi-kampaamo yritystoiminnan helposti kalustetussa vuokratilassa, kaikki tarvittava on valmiina. Saat muun muassa heti käyttöösi kassakoneen, kannettavan tietokoneen ja hyvän alkuvaraston kampaamokäyttöaineita, Igora Royal -kestovärejä, Natural Styling -permanenttiaineita, kammat, harjat, permanenttipuolat yms., nämä kaikki kaupanpäällisiksi, kun vuokraat tilan käyttöösi.

Vuokra: 280 €/kk, sis. alv. sekä yhtiövastikkeen, veden ja autopaikan. Kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €. Pinta-ala 52 m2, joten siinä mahtuu halutessaan toimimaan myös kaksi alan ammattilaista.

Jos olet tyytyväinen yrityksen toimintaan, halutessasi voit ostaa tilan itsellesi hintaan 15 000 e. Tila soveltuu hyvin myös muuhun liiketoimintaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele mahdollisuuksistasi nykyisen omistajan kanssa, puh. 050 3262811. Myös sähköposti: rpertti@gmail.com

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remes@savonlinna.fi tai juhani.rouvinen@savonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta: