HELMI
Lue hankekuvaus

Myydään upea japanilainen ravintola Savonlinnassa!

Tunnettu japanilainen Kiimi ravintola Savonlinnassa etsii jatkajaa. Tämä ravintola on erikoistunut tarjoamaan laajan valikoiman autenttisia japanilaisia ruokia, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Ravintola sijaitsee Savonlinnan keskustassa, vilkkaalla alueella, joka houkuttelee sekä paikallisia, että matkailijoita. Ruokia myydään myös kahdessa päivittäisruokakaupassa Savonlinnassa.

Ravintolan tilava ja viihtyisä ravintolasali sekä japanilaista estetiikkaa heijastava sisustus luovat ainutlaatuisen ja rauhallisen ilmapiirin. Ravintola toimii vuokratiloissa.

Ravintolan ruokalistalta löytyy monenlaisia japanilaisia herkkuja, kuten sushi, ramen, tempura ja maki-rullat, sekä kausiluonteisia erikoisuuksia, jotka houkuttelevat asiakkaita ympäri vuoden. Vaihtoehtoja löytyy myös kasvissyöjille ja erikoisruokavalioita noudattaville.

Myydään liiketoimintakauppana sisältää kaiken liiketoiminnan jatkamiseen tarvittavan, mukaan lukien koneet, laitteet, välineet, sopimukset, opastus ruokien valmistukseen ja jne.

Ole yhteydessä saadaksesi lisätietoja!

Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Myydään upea japanilainen ravintola Savonlinnassa!