Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Lounas-kahvilan liiketoiminta Savonlinnan ydinkeskustassa

Haetaan jatkajaa / Myydään tunnetun Lounas-Kahvilan liiketoiminta Savonlinnan ydinkeskustassa.

Lounas-Kahvila Aromi sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin linja-autoasemalla. Samalla paikalla on toiminut lounas-kahvila kymmeniä vuosia. Nykyisen yrittäjän kahvila toiminut n. 10 vuotta.

Lounas – kahvilassa on 74 asiakaspaikkaa tupakka- ja alkoholioikeuksilla. Lounas-kahvilan tilat koostuvat kolmesta liikehuoneistosta ja odotustilasta. Kahvilan palveluina ovat olleet kahvilapalvelut, lounaspalvelut, grillituotteet, pitopalvelu ja tilausmyynti. Muita palveluita ovat olleet Western Union –rahanvälitys, Matkahuollon asiamiespalvelut (paketti- ja matkapalvelut), odotusaulan tilavastuu (maksullinen wc), Lipunmyynti (VR, bussit), Veikkauksen peliautomaatti sekä Toripäivät sisäpihalla.

Vuokratilat, 3 liikehuoneistoa yhteensä 270 m2, vuokra n. 2550 eur / kk sis. vesimaksun ja jätehuollon. Lisäksi käytössä on odotusaula 97,5 m, jossa yleisö-wc. Tiloista on mahdollista vuokrata vain osa. Tiloissa on kiinteä kahvilalinjasto. Tilat sijaitsevat katutasossa, jolloin myös liikuntaesteellisten on helppo tulla tiloihin.

Ulosmyynti mahdollista kahden kioskiluukun kautta

Yhteydenotot/ lisätiedot/myyjä:
Lounas-Kahvila Aromi, Marja-Leena Pykäläinen, marra@suursaimaa.com / puh. 0440 520524

 

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Lounas-kahvilan liiketoiminta Savonlinnan ydinkeskustassa