Kehysliikkeelle jatkajaksi

Kehysliikkeelle jatkajaksi

Hulikka – tunnettu kehysliike Savonlinnassa hakee toiminnalleen jatkajaa! Oletko Sinä puukäsityötaitoinen, omaat silmää sisustuksellisissa asioissa ja pidät asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä? Nykyinen yrittäjä on valmis siirtämään osaamistaan jatkajalle, jolla on kiinnostusta ja pohjaosaamista alalle.
Hulikasta saataviin, ammattitaitoisiin palveluihin kuuluvat maalausten, julisteiden, käsitöiden ym. kehystykset. Myynnissä on taidetta, postikortteja sekä kaupungin laajin valikoima taiteilijatarvikkeita kuten öljyvärejä, pensseleitä, canvaskankaita.
Erittäin toimiva liiketila n. 45m2 sijaitsee Tottinkadulla (lähellä matkustajasatamaa) ja se on mahdollista vuokrata tai ostaa omaksi. Tila mahdollistaa ottaa mukaan myös muita liiketoiminta-alueita, sopien esim. yrittäjäpariskunnalle (esim. suunnittelu-/toimistotyötilaa on myymälätilan ohessa).
Jos olet kiinnostunut jatkamaan Hulikan tarinaa ja samalla kehittämään liiketoimintaa omanäköiseksesi ota yhteyttä:
Yrittäjä Esko Aspivaara, puh. 040 5849970 /esko.aspivaara@suursaimaa.com
Yritysneuvoja Katja Remes, puh. 044 4174960 /katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remes@savonlinna.fi tai juhani.rouvinen@savonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta: