HELMI
Lue hankekuvaus

Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa

Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut ilmalämpöpumppujen huoltoon, asennukseen ja myyntiin.

Yritys on perustettu vuonna 2020, ja tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yksin yrityksessä. Hänellä on vankka kokemus ja ammattitaito talotekniikka-alalta, erityisesti ilmalämpöpumppuihin liittyvissä palveluissa. Yrittäjä on omistautunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palvelut sisältävät kattavan ilmalämpöpumppujen huoltopalvelun, jonka avulla varmistetaan laitteiden optimaalinen toiminta ja pitkäikäisyys.

Liikevaihto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti ilmalämpöpumppujen myynnin ja huoltojen osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Savonlinnan alueella.

Ilmalämpöpumppujen huolto ja myynti ovat kiinnostusta edelleen nostattava palvelu, sillä asiakkaat ymmärtävät energiatehokkuuden ja viihtyisyyden merkityksen. Kasvava tietoisuus ympäristöystävällisistä ratkaisuista sekä vaihtelevat sähkönhinnat ovat lisänneet kysyntää ilmalämpöpumpuille, ja yrittäjä uskoo, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin.

Yritys tarjoaa hyvät jälleenmyyntisopimukset, kasvavan asiakaskunnan, vakaan liikevaihdon ja vankan maineen alueella. Lisäksi toimintaa on mahdollisuus laajentaa ja hyödyntää potentiaalisia kasvumahdollisuuksia.

Toiminta sopii hyvin luvat omaavalle ja esim. tällä hetkellä työntekijä roolissa työskentelevällä henkilölle.

Mikäli talotekniikka-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / puh. +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa