HELMI
Lue hankekuvaus

Kannattava maanrakennusyritys Savonlinnassa

Maanrakennus Arto Jääskeläinen Oy on n. yli 20 vuotta Savonlinnan alueella toiminut maanrakennukseen monipuolisesti erikoistunut yritys. Yritys tuottaa infraa eri mittakaavassa urakka- ja tuntityönä, niin Savonlinnan kaupungille, rakennusliikkeille, yrityksille, kuin yksityisillekin.

Yritys rakentaa mm.

–   vesi- ja -hule ja jätevesiviemäröinnit pumppaamoineen

–   sähkökaapeleiden asennukset, jalustat, valaisimet, sähkökaapit, muuntamot

–   teiden rakentaminen, viherrakentaminen, louhinta

–   rakennuksien pohjien teko

Yritys on vuosien saatossa tehnyt lukuisia urakoita Savonlinnan alueella. Referensseinä muun muassa Savonlinnan kaupungin, lomakylien, päivä- ja hoivakotien, Savonlinnan motonetin ja harjoitusjäähallin katujen saneeraukset ja uusien katujen rakentaminen. Myös muut maanrakennustyöt sekä monet omakotitalojen pohjatyöt.

Yrityksellä on monipuoliset, uudehkot ja siistit laitteet ja kalusteet, jotka on huollettu ajallaan.

Yrittäjä on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä yrityksen henkilökunnan, – maineen ja – kunnon eteen.  Tämä on taannut hyvät ja pitkään jatkuneet yhteistyökumppanuudet. Yritys on INFRA-alan jäsenyritys ja luokituksessa AAA.

Maarakentaminen näyttää hyvältä myös tulevaisuutta, joten ala tarjoaa hyvän kasvun mahdollisuuden. Toiminta on vakiintunut ja kannattavaa, ja se on turvannut omistajalleen hyvän toimeentulon.

Yritys on velaton ja myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi, puh. +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Kannattava maanrakennusyritys Savonlinnassa