Hypoxi -yrittäjäksi valmiiseen Savonlinnan studioon leasingsopimuksella

Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Liiketoimintakaupassa myydään (huom. mahdollisuus myös leasingsopimukseen) Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Myyjä voi perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia. Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi. Menetelmä sopii kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Hintapyyntö liiketoimintakaupasta: 10 000 € + 750 €/kk/60 kk tai 1 000 €/kk/60 kk . (Myydään terveydellisistä syistä.)

Lisätiedot:

Sanni, savonlinna@hypoxi.fi / puh. 045 666 0090

 

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Hypoxi -yrittäjäksi valmiiseen Savonlinnan studioon leasingsopimuksella