Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Kerimäkeläinen hautausalan yritys hakee toiminalleen jatkajaa!

Vankan osaamisen ja tunnettuuden omaava perheyritys Kerimäen kukka ja hautaustoimisto Malinen ky tarjoaa hyvät puitteet esim. pariskunnalle aloittaa yritystoiminta hautausalalla tai jo alalla toimivalle ja laajentamista pohtivalle yrityskaupan kautta. Yritys on toiminut alueella yli 80 vuoden ajan.

Yrityksen toimintaan kuuluu hautauspalvelu sekä kukka- ja lahjatavarakauppa.

Yritys sijaitsee Kerimäen keskustassa maailman suurimman puukirkon kupeessa sekä vilkkaan kahvilan naapurissa. Parkkipaikkoja on liikkeen välittömässä läheisyydessä, mikä takaa vaivattoman asioinnin liikkeessä. Yrityksen vuokrattuihin tiloihin kuuluu yläkerrassa (myymälä + toimisto) n. 150 m2 + alakerrassa 11 m2 kylmiö kukille ja kukkalaitteille.

Yrityksessä työskentelee pariskunnan lisäksi joulu- ja kesäsesonkeina osa-aikainen työntekijä.

Ala tulee lähitulevaisuudessa vilkastumaan ja toimintaa on mahdollista kehittää entisestään.

Uudelta yrittäjältä toivotaan kokemusta kukkiensidonnasta, sillä erilaisia kukka-asetelmia myydään jatkuvasti erilaisiin tarkoituksiin.

Myydään eläköitymisen vuoksi. liiketoimintakauppa sis. hautaus- ja pakettiauton, kaluston, varaston ja yhteydenottokanavat. Hp. 100 000 €.

Lisätietoja:

Yrittäjä Matti Malinen 050 067 2884 / kukka.malinen@elisanet.fi
yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Kerimäkeläinen hautausalan yritys hakee toiminalleen jatkajaa!