Rebuild Business 2021
Lue hankekuvaus

Erinomaisesti kannattava asennus- ja hitsaustoiminta

Ovi- ja asennuspalvelu RiPa on valmistanut erilaisia rautarakenteita, sekä myynyt ja asentanut liikehuoneistojen ja kerrostalojen ulko-ovia oman yrityksen lukuun vuodesta 2013 huolehtien myös asennuksista. Yrittäjällä on 45 vuoden kokemus kyseisistä töistä, ja kun työn laatu on ollut erinomaista, asiakaskunta on vakiintunut ja laaja. Vahvuuksina asiakkaat näkevät luotettavuuden sekä pitävät toimitusaikataulut. Asiakkaina ovat esim. rakennusliikkeet, kiinteistönhuoltofirmat, julkinen sektori ja yksityiset. Yrittäjä työllistää osa-aikaisesti myös pari omalla toiminimellään työskentelevää alihankkijaa, sekä tekee yhteistyötä alihankinnassa myös muiden yritysten kanssa.

Kokemusvuosista voinee jokainen päätellä, että yrittäjän omin sanoin ”ukko vanhenee” ja 400 000-500 000€ liikevaihdon liiketoimintaa olisi hyvä alkaa siirtämään nuoremmille käsille.
Asiakkuuksien jouhevan siirtämisen vuoksi hommia olisi hyvä tehdä rinnakkain vaikka 1-2 vuotta, vähitellen vastuuta siirtäen mutta suora yrityskauppa on myös mahdollinen jatkajan ajatusten mukaisesti. Yritys toimii omissa tiloissa, mutta nykyinen yrittäjä voi alussa jatkaa kiinteistön omistajana. Etuna on, jos nuoremmalla hitsaajalla on myös auto CAD-osaamista kuvien piirtämiseen. Tokihan yrityksen pystyy myös siirtämään toiseen toimipaikkaankin!

 

Ota yhteyttä:

Risto Paasonen
0500156232
risto.paasonen@oviripa.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää ei-julkisia tietoa, täytä ja palauta alla oleva asiakas- ja salassapitosopimus sähköpostitse: katja.remessavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Erinomaisesti kannattava asennus- ja hitsaustoiminta