HELMI
Lue hankekuvaus

Autokorjaamo Savonlinnassa!

Autokorjaamo Satosalmi on toiminut Savonlinnassa vuodesta 1985. Korjaamo toimii vuokratuissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Kaupungin itäpuolella. Vuokra on 700 € /kk sisältäen veden.

Lähes 40 vuotta toimineen yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu mm. ruostevaurioiden korjaukset, hitsaukset, vuosi- ja määräaikaishuollot, katsastustarkastukset, ilmastointihuollot, renkaiden asennus ja autojen peruskorjaukset. Yritys on keskittynyt vanhempaan autokantaan. Tällä hetkellä yritys työllistää yhden henkilön.

Kauppaan kuuluu korjaamon laitteisto, tarvittavat työvälineet, varaosia ja kaikki muu autokorjaamotoimintaa varten tarvittava välineistö ja kalusto.

Yrityksellä on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta, joka koostuu niin yksityisistä kuin yritysasiakkaista. Liikevaihdosta n. 40 % tulee juuri yritysasiakkaista.

Palveluita on mahdollista laajentaa mm. sähköautoihin. Tuleva jatkaja pääsee pyörittämään liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita.

Hinta ja muut ehdot ovat neuvoteltavissa.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Autokorjaamo Savonlinnassa!