VIETÄ SYKSYN PARHAAT PÄIVÄT SAVONLINNASSA!

VIETÄ SYKSYN PARHAAT PÄIVÄT SAVONLINNASSA!

Digiportaat -hanke, Roihu -hanke ja Itä-Savon Uusiyrityskeskus tarjoavat MAKSUTTOMAN itsenäisen Nordic Business Forum Live Stream tapahtuman, jossa pääset kuulemaan huippuluokan puhujia ‘livenä’, kun he astuvat lavalle Nordic Business Forumissa Helsingin Messukeskuksessa.

Maintsimmeko jo, että Live Stream tapahtuma on osallistujille maksuton, kun taas liput kahden päivän konferenssiin Helsinkiin ovat reilusti yli 1000 €.  Pääset siis oppimaan ja innostumaan ilman että kukkaro kärsii ollenkaan ja samalla petraat ammattienglannin taitoasi.

Live Stream -tapahtumassa on mukana myös paikallisia yrityksiä esittäytymässä. Emme myöskään ole unohtaneet illanviettoja ja muita  oheistapahtumia.

9.10.2019 – Nordic Business Forum striimataan Savonniemen kampukselle klo 12-19.20

9.10.2019 – Verkostoitumisilta yrittäjille noin klo 19 alkaen – Järjestäjä: Hotelli Hospitz. Lisätietoja Hotelli Hospitzin sivuilla.

10.10.2019 – Nordic Business Forum striimataan Savonniemen kampukselle klo 10-17.55

10.10.2019 – NBF After Party: yritysten välinen Megazone-kisa, kisastudio, iltapalaa ja rentoa verkostoitumista – Järjestäjä: Activity Maker

11.10.2019 – TYHY -päivä: viikko jatkuu työhyvinvoinnin merkeissä Activity Maker järjestää Hytermän opastetun kierroksen. Oivallinen tilaisuus myös yksinyrittäjän TYHY-päiväksi.

Tarkat tiedot oheistapahtumista varmistuvat myöhemmin.

Lisäinfot ja ilmoittautuminen tästä linkistä