Työpaikkailmoitus: Toimistoassistentti

Työpaikkailmoitus: Toimistoassistentti

Toimistoassistentti

Tule Itä-Savon Uusyrityskeskukseen Savonlinnan tiimiin toimistoassistentiksi. Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa asiakkaitaan kehittämään ideoista kannattavaa bisnestä. Sparraamme ja neuvomme liiketoimintasuunnitelmien sekä rahoituslaskelmien teossa, autamme perustamisprosesseissa ja yritysten omistajanvaihdostilanteissa. Järjestämme myös koulutuksia ja infotilaisuuksia yrittäjyyteen liittyen. Palvelumme kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet sekä omistajavaihdostilanteessa olevat yritykset Savonlinnan, Enonkosken ja Sulkavan alueella.

Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
– viestintämateriaalien suunnitteluun, tekoon/hankintaan osallistuminen
– sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto, päivitykset ja koordinointi
– verkkosivujemme päivitykset ja uutiskirjeiden sisällöt ja lähetys
– kokousten, koulutusten ja asiakastilaisuuksien organisointi ja suunnittelu
– yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin
– ajanvaraukset ja CRM-kirjaukset
– avustaminen taloushallintoon ja arkistointiin liittyvissä tehtävissä
– sekä muut mahdolliset viestintään, tapahtumien järjestämiseen ja toimistotöihin liittyvät tehtävät

Tehtävien suorittamisessa tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta ja omatoimisuutta, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Odotamme sinulta erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää tai ainakin kohtalaista englannin kielen taitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai työkokemus, hallitset sosiaalisen median kanavat perinteisiä medioita unohtamatta ja käytät sujuvasti mm. Microsoft Officen -ohjelmia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn yrittäjyyden verkostossa ja sinulla on mahdollisuus lisätä/kehittää osaamistasi yritysneuvonnan pariin. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vk), aloitus 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan, kesto 31.8.2023 saakka (jatkomahdollisuudet kartoitetaan). Palkka 2 300 € – 2 500 €/ kk riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuspohjasta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 13.1.2022 mennessä osoitteeseen katja.remes@savonlinna.fi

Tiedustelut em. sähköpostilla tai puh. 044 417 4960

www.isuyk.fi

https://www.facebook.com/isuyk