Tiedote: Vuoden 2021 Uusyrittäjä on valittu

Itä-Savon Uusyrityskeskus on valinnut vuoden 2021 Savonlinnan alueen uusyrittäjäksi savonlinnalaisen Linnan Sähkö ja Tarvike Oy:n omistaja Petri Korhosen.

Linnan Sähkö ja Tarvike rekisteröitiin v 2017 ja pääsi aloittamaan varsinaisen toimintansa vuoden 2018 alusta. Savonlinnan alueella toimivan yrityksen palveluihin kuuluvat sähköurakoinnit kiinteistöille ja teollisuudelle, ammattikoneiden korjaukset ja huollot, aurinkosähköjärjestelmät sekä toimialaan liittyvä sähkötarvikkeiden myynti. Yritys toimii Miekkoniemellä, osoitteessa Ilokallionkatu 7.

Valinnan Vuoden Uusyrittäjäksi tekee Itä-Savon Uusyrityskeskuksen hallitus. Valintaperusteissa on määritetty, että yrittäjä on ollut Itä-Savon Uusyrityskeskuksen asiakas, yritys toiminut jo muutaman vuoden, jolloin toiminnan kasvu ja työllistämisvaikutus on havaittavissa.

Omistaja on tehnyt määrätietoista työtä yrityksensä kehittämisen eteen. Linnan Sähkö ja Tarvike Oy on lähtenyt liikevaihdollisesti voimakkaaseen kasvuun. Liikevaihto on kasvanut kolmen vuoden aikana nollasta yli 1,5M € liikevaihdon yritykseksi. Huolimatta voimakkaasta kasvusta ja pandemia-ajasta, yrittäjä on saanut pidettyä tuloksen positiivisen puolella. Yritys työllistää tällä hetkellä jo yhdeksän ulkopuolista työntekijää.

Itä-Savon Uusyrityskeskus on ilmoittanut palkittavan yrityksen myös Suomen Uusyrityskeskusten valtakunnalliseen kilpailuun. Valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2021 sekä yleisöäänestyksen voittaja palkitaan Helsingissä 17.11.2021.

Yleisöäänestyksen ohjeet julkaistaan Itä-Savon Uusyrityskeskuksen kotisivuille www.isuyk.fi lähipäivinä.

Palkittavan yrittäjän yhteystiedot: Linnan Sähkö ja Tarvike Oy / Petri Korhonen
Puh: 044-506 3998, E-Mail: petri.korhonen@linnansahko.fi