Osallistu maakunnalliseen Kultainen jousi -liikeideakilpailuun 2021, laitetaan yhdessä Etelä-Savo nousuun!

KULTAINEN JOUSI -LIIKEIDEAKILPAILU 19.4.-18.11.2021

Liikeideakilpailun tarkoituksena on rohkaista innovatiivisuuteen ja luovuuteen etsimällä, löytämällä ja palkitsemalla ideoita ja innovaatioita, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia.

Kilpailuehdotus/idea voi olla esimerkiksi tuote, palvelu, oleellinen tuotteen tai palvelun parannus tai muu perusteltu idea.

Kilpailu pyrkii osaltaan vahvistamaan Etelä-Savon alueen kilpailukykyä, joka nojaa kestävään elinkeinotoimintaan, osaamiseen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on lisätä uuden osaamisen ja digitaalisaation hyödyntämistä.

Kilpailussa on omat seutukuntakohtaiset sarjat yläkouluille ja 2. asteen oppilaitoksissa opiskeleville sekä kaikille avoin maakunnallinen sarja. Tutustu kilpailun sääntöihin ja osallistu kilpailuun täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tutustu vinkkeihin, ohjeisiin ja sarjakohtaisiin arviointikriteereihin tästä

Kilpailuun osallistuvat liikeideat toimitetaan täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomake 18.10.2021 klo 16.00 mennessä.

Jokaisen sarjan kolmen parhaan liikeidean tuottajaan ollaan yhteydessä 1.11.2021 mennessä.

Jokaisen sarjan kolmen parhaan liikeidean tuottajan tulee toimittaa liikeidean esittelyvideot viimeistään 15.11.2021. Videot esitetään kilpailun finaalissa.

Kilpailun voittajat julkaistaan torstaina 18.11.2021 klo 12-14 järjestettävässä kilpailun finaalissa Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

KAIKKI JOUKOLLA IDEOIMAAN. LAITETAAN YHDESSÄ ETELÄ-SAVO NOUSUUN!