Kuinka voit, yrittäjä?

Kuinka voit, yrittäjä?

KUINKA VOIT, YRITTÄJÄ? Milloin Sinulta on viimeksi kysytty tätä – entä oletko itse pysähtynyt asian äärelle?
Nyt on hyvä hetki ottaa aikaa oman jaksamisen edistämiseen merkitsemällä sopiva ajankohta kalenteriin ja tulemalla mukaan ”Kuinka voit, yrittäjä?” -tilaisuuksiin.

Savonlinnan seudulla ja Heinävedellä on alkanut vuoden alussa uusi Piällysmies ry:n hallinnoima Kuinka voit yrittäjä?-hanke. Rahoittajana on Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Hankkeen toimenpiteet kohdistuvat Etelä-Savon maaseutualueella toimivien mikro-ja pienyrittäjien työhyvinvoinnin kartoittamiseen sekä työkyvyn ylläpidon aktivointiin, asiasta tiedottamiseen ja verkostojen vahvistamiseen.

Hanke järjestää talven ja kevään aikana seitsemän iltapalatilaisuutta, joissa pohditaan yhdessä yrittäjien työhyvinvointia. Sovittuja tilaisuuksia on jo seuraavasti:

12.2.2020 Läsnälä, Savonlinna

13.2.2020 Heinäkissa, Heinävesi

20.2.2020 Aseman taidelaituri, Punkaharju

9.3.2020 Lounaskahvila Sara, Savonranta

18.3.2020 Hotelli Varpu, Kerimäki

Valitse näistä sinulle sopiva tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan lara@ohoh.fi. Sähköpostin liitteenä on esite, josta selviää tapahtumien tarkemmat tiedot.

Hankkeeseen liittyy myös yrittäjille suunnattu työhyvinvointikysely, johon pääsee vastaamaan alla olevan linkin kautta.

https://forms.gle/F3raWPAmAnVsMi9a7

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 € arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan hyvinvointia edistävään palveluun. Kannattaa siis käydä vastaamassa. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5 – 10 minuuttia.

 

Käy tutustumassa myös hankkeen Facebook sivuihin:

https://www.facebook.com/kuinkavoityrittaja/

 

Hankkeen vetäjinä toimivat Opevan Eija-Riitta Hämäläinen ja Ohjaus- ja ohjelmapalvelu Lara Nurmisen Lara. Heistä löytyy lisätietoa:

https://www.laatujohtaminen.fi/ ja https://ohoh.fi/