ISUYK tunnettuuskyselyn tulokset

Toteutimme kesän 2021 aikana Itä-Savon Uusyrityskeskuksen tunnettuuskyselyn. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille. Palkintona olleet paikallisten yritysten lahjakortit on arvottu vastanneiden kesken ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tavoitteenamme oli selvittää ISUYK:n tunnettuutta ja toimintaan liitettäviä mielikuvia. Kysely toteutettiin asiakkaillemme ja jäsenyrityksillemme sekä kaikille avoimena nettikyselynä. Lisäksi teimme myös gallup-kyselyä tunnettavuudestamme heinäkuun aikana Savonlinnan kauppatorin ympäristöstä. Yhteensä vastauksia saimme noin 200 kpl. Vastausten avulla kehitämme toimintaamme.

Vastausten perusteella asiakkaillamme oli kokonaisuudessaan melko hyvä mielikuva toiminnastamme (noin 85% vastaajista antoi vähintään hyvän arvosanan toiminnasta kokonaisuutena). Toisaalta vastauksista ilmeni myös, että toiminnan näkyvyyttä on ainakin vielä kehitettävä. Suurin osa kyselyyn vastanneista oli Savonlinnasta, mutta muutamia vastaajia oli myös mm. Helsingistä ja muista Etelä-Savon kunnista.

Kiitokset myös jäsenyrityksillemme, jotka toimittivat materiaalia kyselyiden yhteydessä jakamiimme mainoskasseihin!

Kyselymme tulokset kokonaisuudessaan saatte halutessanne laittamalla sähköpostia osoitteeseen uusyrityskeskus (@) savonlinna.fi