Enter To Business-hankkeen Markkinoinnin jatkowebinaari 6.11.2020 klo 13-15.

ISUYK:n yritysneuvojat Piia Soikkeli ja Katja Remes toivovat runsaasti osallistujia marraskuun markkinoinnin jatkokoulutuswebinaariin.

 

ISUYK:n Enter To Business-hankkeen markkinoinnin webinaarille jatkoa marraskuussa
Markkinoinnin koulutus hyödyttää yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia

Itä-Savon Uusyrityskeskuksen Enter To Business -hankkeen toukokuun alussa järjestämä markkinoinnin webinaari sai osallistujilta niin hyvän vastaanoton, että sille päätettiin järjestää jatko-osa. Markkinoinnin jatkokoulutuswebinaari pidetään 6. päivä marraskuuta.

– Korona siirsi kevään seminaarin verkkoon, ja yllätykseksemme siihen ilmoittautui noin sata osallistujaa. Palaute oli, että aiheesta toivotaan lisää tietoa, joten halusimme vastata tähän huutoon. Koska koronatilanne jatkuu, myös syksyn seminaari järjestetään verkossa, ISUYK:n yritysneuvoja Katja Remes sanoo.

Yritysneuvoja Piia Soikkeli kertoo, että jatkokoulutuswebinaarissa markkinointia käsitellään syvemmin kuin keväällä. Tällä kertaa asiantuntijana on jyväskyläläinen Sanna Jylänki Redesan Oy:stä. Jylänki antaa webinaarissa muun muassa vinkkejä markkinointisuunnitelman laatimiseen ja onnistuneeseen itsensä johtamiseen.

– Tässä ajassa markkinoinnin merkitys jopa korostuu. Koulutus sopii yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville sekä myös henkilöille, jotka miettivät itsensä brändäämistä työmarkkinoille. Toisin sanoen webinaariin kannattaa ilmoittautua, jos on kiinnostunut yrityksensä ja itsensä kehittämisestä, Soikkeli tiivistää.

Remes kuvailee Jylänkiä innostavaksi puhujaksi, jolla on laaja omakohtainen kokemus markkinoinnista.

– Sanna on räväkkä persoona, ja hänellä riittää kerrottavaksi käytännön esimerkkejä. Uskon, että hän osaa ottaa yleisönsä ja herättelee sitä sopivin välein.

Remes ja Soikkeli vinkkaavat, että ennen jatkokoulutusta kannattaa käydä kuuntelemassa kevään markkinoinnin webinaari. Tallenne löytyy ISUYK:n Youtube-kanavalta. Molemmat korostavat, että kaikille avoin ja maksuton webinaari, johon voi osallistua vaikka kotisohvalta käsin, on todella matalan kynnyksen tapahtuma. He muistuttavat, että tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

– Kaikki ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen linkin, josta he pääsevät katsomaan tallenteen myöhemminkin, jos live-lähetyksen ajankohta ei sovi aikatauluun. Live-lähetykseen osallistumisen etu on kuitenkin se, että sen aikana voi esittää puhujalle kysymyksiä.

Enter To Business -hankkeen markkinoinnin jatkokoulutuswebinaari 6.11. kello 13.00–15.00.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tekstin ja kuvan on Enter To Business-hankkeelle tuottanut Erja Eliala